Sayfalar

KATEGORİLER

Bu Blogda Ara

27 Ağustos 2012 Pazartesi

DİNAMO KİEV ŞENOL GÜNEŞ'İ GEÇEMEDİ

kievi feheden şenol
 16 Eylül 1981 günü, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası 1. Tur ilk maçında Sovyet Şampiyonu Dinamo Kiev'e konuk olan Trabzonspor, sahadan 1-0 yenik ayrılıyorsa da, kalesinde devleşen Şenol Güneş, bordo mavilileri daha farklı bir skorla mağlubiyetten koruyordu.
Dinamo Kiev'in 1-0 galip geldiği Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası maçından sonra, Trabzonspor'un teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı "berabere kalmamız işten bile değildi. Ancak şansız bir golle maçı kaybettik. Trabzon'a ümitle dönüyoruz." şeklinde konuşmuştur.
Özyazıcı, Sovyet şampiyonunun ataklarına başarı ile karşı koyduklarını ve defanstan süratle çıkarak rakiplerini ofsayta düşürdüklerine değinmiş ve "Şenol nefis bir futbol oynadı. Defansımız da canını dişine taktı. Futbolcularımı taktir ediyorum. Bize , farklı yenilir diyenleri mahçup ettik. Rövanştan çok şey bekliyorum" 
demiştir. Dinamo Kiev Teknik Direktörü Valeri Lobanovsky sonuca bir hayli şaşırdığını söylemiş ve "Trabzonspor bize etten bir duvar yaptı. Özellikle kalecilerini geçmemiz çok güçtü. Ancak yine de avntajlıyız. Türkiye'deki maçta da galip gelebiliriz" demiştir.
       Lobanovsky orta sahada yer alan cezalı oyuncu Kapsalis'in yokluğunu oyun düzenlerini etkilediğini de eklemiş ve "Dinamıo Kiev 2. Tur vizesini Trabzon'da alabilir" şeklinde konuşmıştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder