Sayfalar

KATEGORİLER

Bu Blogda Ara

1 Eylül 2012 Cumartesi

DEFANSIN ARASINDA ÇOK İYİ KAYBOLUYOR! Serhiy Gusev




gusiev'i tüm itirazlara rağmen trabzonspor'a kazandıran ali ağaoğlu idi. bir tam senenin yarısını ukrayna'da geçiren ali ağaoğlu leekens'in, başkan sadri şener'in hatta kaptan ünal'ın karşı çıkışlarına rağmen gusiev imzayı atmıştı. aveasız gusiev almanya kampında medya tarafından şu sözlerle tanıtılmıştı.

'' defansın arasında çok iyi kayboluyor ''

ilk 1-2 hafta sonrasında gusiev'in hakikaten kayıp olduğu anlaşıldı. ayağına bir tek santrada top değiyor, boncuk gözlü heidi'nin kavuşamayan sevgilisi peter gibi hep mutsuz olarak dolaşıyordu. ona bir tek kendisini transfer ettiren ali ağaoğlu güveniyordu. '' oynatılsın 20 gol atar, atamazsa soyadımı değiştiririm '' demişti. ali ağaoğlu'nun istifa ettiğini, gusiev'in kovulduğunu yazmama gerek yok sanırım.

1993-94 sezonu başlayalı üç ay olmuştur. muhabirler iki üç hafta önce işbaşı yapan şenol güneş'e takımın gol sıkıntısından bahsederler. konu kadroya bile giremeyen gusiev'in durumuna gelir. hoca beklenen açıklamayı yapar: 

"bana sanki sol ayak gibi geldi."

altay'a yollanırken de sorunlar çıkmıştır. biz o topçuyu yeteri kadar tanıyamadık diyen altaylı yöneticilere, trabzon kurmayları biz de, biz de cevabını vermişler, adamların zihinlerini bulandıraraktan yabancı kontenjanını açmayı başarmışlardır. arçil-şota kardeşler bu arada takıma katılmışlardı.
Zeytinburnuspor maçında 45 dakika, UEFA Kupası Cagliari maçında ise sadece 9 dakika forma giymiş ve Trabzonspor kariyerini başarıyla! sona erdirmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder